Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 27 september 2012

Vrolijk kussen

Dat mooi niet altijd moeilijk is, bewijst dit kussen maar weer eens!

Gemaakt met heel dik breigaren (maar natuurlijk kan dunner ook!!) in tricotsteek.


 

Met vrolijke kleuren borduur je er bloemetjes op. Ik vond dit idee bij Fiber Flux (beschrijving in Engels)

 


2 opmerkingen:

 1. ...lekker vrolijk en het lijkt me inderdaad goed te doen (al kan ik niet breien:-)! Het effect is erg leuk in ieder geval! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel eenvoudig, maar wat een leuk effect met die geborduurde bloemetjes en kriebeltjes. Als iemand een vertaling wil, mag die mij een mailtje sturen!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...