Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************



zaterdag 8 september 2012

Normandische sjaal

Deze week heb ik zoveel leuke mensen ontmoet! Heel veel mensen (blog lezers en anders bloggers) kwamen deze week even langs: "Ben jij van Blij dat ik brei?" Yep, dat ben ik.... en nu maar hopen dat het niet tegenvalt :-)

Je kan namelijk door mijn blog de indruk krijgen dat ik een gigantische winkel in wol en garens heb, maar wie wel eens bij mij binnen is gelopen weet dat het een winkeltje is. Wel aardig volgestouwd, dat dan weer wel, en Malle Pietje zou er wel raad mee weten. Mijn hoofd vol met ideeën is groter dan mijn voorraad, maar meestal kan ik iedereen toch aardig op weg helpen.

Deze week werd ik ook nog eens verrast door een heel erg enthousiaste bloglezer uit Duitsland:


Ze nam een cadeautje voor mij mee (hier word ik altijd erg verlegen van) want via mijn blog leerde ze Nederlands (wat ze overigens heel goed sprak). Heel erg bedankt! (En er staan toch leuke dingen in dat boekje, wordt vervolgd)

En Lupineke kwam deze week ook even langs, samen met Willy van o.a. Hej Tjorven. Ze had de Normanische sjaal om die ze net had gebreid, en kon ik even van dichtbij kijken en voelen.



Op haar blog kun je de beschrijving vinden, uitvoerig beschreven! Ik hou heel erg van dit soort patronen, te gebruiken voor elk soort garen en je kunt 'm zo groot maken als je wilt!

4 opmerkingen:

 1. Was leuk he!! Ik begreep dat je de wolletjes voor de kolsjaal binnen hebt? Kom ik er straks even om!! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig voor Lupineke een wol winkeltje in de buurt. Zou ik ook wel willen zo'n leuke gezellige.
  Alleen zo ver om even te buurten.

  Fijn weekend samen José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje en vergeet ook nog super sjaal.. Mijn kleur ik hou er van.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...