Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 8 september 2012

Normandische sjaal

Deze week heb ik zoveel leuke mensen ontmoet! Heel veel mensen (blog lezers en anders bloggers) kwamen deze week even langs: "Ben jij van Blij dat ik brei?" Yep, dat ben ik.... en nu maar hopen dat het niet tegenvalt :-)

Je kan namelijk door mijn blog de indruk krijgen dat ik een gigantische winkel in wol en garens heb, maar wie wel eens bij mij binnen is gelopen weet dat het een winkeltje is. Wel aardig volgestouwd, dat dan weer wel, en Malle Pietje zou er wel raad mee weten. Mijn hoofd vol met ideeën is groter dan mijn voorraad, maar meestal kan ik iedereen toch aardig op weg helpen.

Deze week werd ik ook nog eens verrast door een heel erg enthousiaste bloglezer uit Duitsland:


Ze nam een cadeautje voor mij mee (hier word ik altijd erg verlegen van) want via mijn blog leerde ze Nederlands (wat ze overigens heel goed sprak). Heel erg bedankt! (En er staan toch leuke dingen in dat boekje, wordt vervolgd)

En Lupineke kwam deze week ook even langs, samen met Willy van o.a. Hej Tjorven. Ze had de Normanische sjaal om die ze net had gebreid, en kon ik even van dichtbij kijken en voelen.Op haar blog kun je de beschrijving vinden, uitvoerig beschreven! Ik hou heel erg van dit soort patronen, te gebruiken voor elk soort garen en je kunt 'm zo groot maken als je wilt!

4 opmerkingen:

 1. Was leuk he!! Ik begreep dat je de wolletjes voor de kolsjaal binnen hebt? Kom ik er straks even om!! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig voor Lupineke een wol winkeltje in de buurt. Zou ik ook wel willen zo'n leuke gezellige.
  Alleen zo ver om even te buurten.

  Fijn weekend samen José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje en vergeet ook nog super sjaal.. Mijn kleur ik hou er van.

  BeantwoordenVerwijderen