Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 september 2012

Opening van de Langstraat


Nu de werkzaamheden om de Langstraat in Arnemuiden aan te kleden en op te knappen achter de rug zijn, is het tijd voor de officiële opening. Burgemeester Harald Bergmann verricht de openingshandeling op vrijdag 21 september. Hierbij worden de buitenschilderijen van Wannes van Belzen onthuld, en verder: gedicht Arnemuiden van stadsdichter Henri Looymans, onthulling buitenschilderij, klederdracht, sprinkussen, ballonnenclown, accordeonist. Belangstellenden zijn van harte welkom. Het is om 15.30 uur verzamelen voor het oude raadhuis in de Langstraat.

Klanten van de winkels in de Langstraat krijgen op de middag van de opening een Arnemuidse boodschappentas cadeau. Dit is mogelijk gemaakt door de Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland in samenwerking met gemeente Middelburg. Het is een collectors item, want de oplage is beperkt.


Let op : zaterdag 22 september zijn wij de hele dag gesloten. We zijn dan met onze Zeeuwse Slabbetjes, stofjes, Schortenbont, Visserstrui-breipakketten, Arnemuiden-swaeters, zeeuse Zeepjes en nog veel meer bij de Dag van de Zeeuwse Visserij in Vlissingen (en dan ga ik met mijn moeder èn mijn dochter natuurlijk in Arnemuidse klederdracht. 3 generaties - ik verheug me er nu al op!)

3 opmerkingen: