Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 18 september 2012

Opening van de Langstraat


Nu de werkzaamheden om de Langstraat in Arnemuiden aan te kleden en op te knappen achter de rug zijn, is het tijd voor de officiële opening. Burgemeester Harald Bergmann verricht de openingshandeling op vrijdag 21 september. Hierbij worden de buitenschilderijen van Wannes van Belzen onthuld, en verder: gedicht Arnemuiden van stadsdichter Henri Looymans, onthulling buitenschilderij, klederdracht, sprinkussen, ballonnenclown, accordeonist. Belangstellenden zijn van harte welkom. Het is om 15.30 uur verzamelen voor het oude raadhuis in de Langstraat.

Klanten van de winkels in de Langstraat krijgen op de middag van de opening een Arnemuidse boodschappentas cadeau. Dit is mogelijk gemaakt door de Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland in samenwerking met gemeente Middelburg. Het is een collectors item, want de oplage is beperkt.


Let op : zaterdag 22 september zijn wij de hele dag gesloten. We zijn dan met onze Zeeuwse Slabbetjes, stofjes, Schortenbont, Visserstrui-breipakketten, Arnemuiden-swaeters, zeeuse Zeepjes en nog veel meer bij de Dag van de Zeeuwse Visserij in Vlissingen (en dan ga ik met mijn moeder èn mijn dochter natuurlijk in Arnemuidse klederdracht. 3 generaties - ik verheug me er nu al op!)

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...