Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 13 september 2012

Garenklosjes

Toen ik net begon met bloggen, kwam ik deze garenklosjes tegen. Ik was er helemaal weg van!


Gelukkig heeft Anna een patroon voor deze klosjes beschreven wat je kunt vinden op Ravelry. Het patroon is in het Engels (gratis), met heel veel foto's erbij. Geweldig leuk om als speldenkussentje te gebruiken, maar ook als sleutelhanger ofzo. Anna maakte nog veel meer mooie dingen, regelmatig heb ik al wat van haar laten zien, je vindt haar onder de naam Anna Hillegonda.


10 opmerkingen:

 1. enorm mooi
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! Ik ga er zeker eentje maken!
  Ik wil je toch eindelijk eens een compliment geven, want het is super hoe je elke keer weer leuke ideeen op je blog zet. Jammer dat je zo ver weg zit met je winkeltje, maar als we ooit in de buurt komen tijdens een vakantie, kom ik zeker even langs! ( ik woon in Friesland dus niet echt naast de deur ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...