Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 13 september 2012

Garenklosjes

Toen ik net begon met bloggen, kwam ik deze garenklosjes tegen. Ik was er helemaal weg van!


Gelukkig heeft Anna een patroon voor deze klosjes beschreven wat je kunt vinden op Ravelry. Het patroon is in het Engels (gratis), met heel veel foto's erbij. Geweldig leuk om als speldenkussentje te gebruiken, maar ook als sleutelhanger ofzo. Anna maakte nog veel meer mooie dingen, regelmatig heb ik al wat van haar laten zien, je vindt haar onder de naam Anna Hillegonda.


10 opmerkingen:

 1. enorm mooi
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! Ik ga er zeker eentje maken!
  Ik wil je toch eindelijk eens een compliment geven, want het is super hoe je elke keer weer leuke ideeen op je blog zet. Jammer dat je zo ver weg zit met je winkeltje, maar als we ooit in de buurt komen tijdens een vakantie, kom ik zeker even langs! ( ik woon in Friesland dus niet echt naast de deur ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk komt op mijn to do list te staan!!

  BeantwoordenVerwijderen