Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 13 september 2012

Onderzetters

Weten jullie nog dat ik blogde over die mooie Oilily-onderzetters van Ilona ? Deze week kwam iemand ze in mijn winkeltje laten zien, en nog iets meer...


Ze haakte niet alleen de onderzetters, maar ook een geweldig houdertje erbij, dat ze versierde met borduur- en feston steken.


Ze maakte voor de rand gebruik van kunstof onderzetters van Blokker, een soort stramien want blijkbaar verkrijgbaar is in verschillende kleuren.


Kijk eens naar de details en afwerking! Ik vind het zo leuk en knap gemaakt!


Vandaag kwamen alle ontbrekende kleurtjes Catania overigens weer binnen, we hebben weer bijna 50 kleuren op voorraad....Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...