Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 13 september 2012

Onderzetters

Weten jullie nog dat ik blogde over die mooie Oilily-onderzetters van Ilona ? Deze week kwam iemand ze in mijn winkeltje laten zien, en nog iets meer...


Ze haakte niet alleen de onderzetters, maar ook een geweldig houdertje erbij, dat ze versierde met borduur- en feston steken.


Ze maakte voor de rand gebruik van kunstof onderzetters van Blokker, een soort stramien want blijkbaar verkrijgbaar is in verschillende kleuren.


Kijk eens naar de details en afwerking! Ik vind het zo leuk en knap gemaakt!


Vandaag kwamen alle ontbrekende kleurtjes Catania overigens weer binnen, we hebben weer bijna 50 kleuren op voorraad....Geen opmerkingen:

Een reactie posten