Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 18 september 2012

Kussen

Dit prachtige kussen is een plaatje. Gemaakt van wol met een vlak van kabels in het midden.


Het patroon is van Rowan. De kussens zijn gebreid met naalden 4. Hoewel het patroon in het engels is, is het goed te volgen omdat er brei-schema's bij staan.


Lesje kabelen nodig? 
Kijk dan eens bij Sacha voor een uitgebreide tutorial!

11 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, heel knap dat kabelen lijkt me nog best lastig. Misschien voor een volgend brei project ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een stoer kussen. Ziet er goed uit.
  Mag ik vragen hoe je de achterkant er aan gemaakt hebt.
  Ik heb ook nog zo'n gebreide voorkant liggen. Niet zo'n ingewikkelde hoor. Maar het afwerken schiet er nog bij in.
  Suggesties van harte welkom!
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze heb ik niet zelf gemaakt he, ik heb 'm op internet gevonden. Op het patroon kun je zien dat er een stoffen achterkant aan zit, waar de gebreide voorkant met kleine steekjes is vastgenaaid.

   Verwijderen
 3. Je kunt het ook afmaken door er een effen achterkant bij te breien...heb ik ooit gedaan en stond echt AF
  Mooi kussen trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig kussen, helemaal in mijn lijn. Dank je voor het delen ervan!
  Fijne dag, Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Tijd tekort voor t maken van al die mooie dingen. Ben nog bezig met je herfstkol, maar dan in verschillende kleuren Alpacawol, restjes van Drops/Garnstudio. Wordt ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Tijd tekort voor t maken van al die mooie dingen. Ben nog bezig met je herfstkol, maar dan in verschillende kleuren Alpacawol, restjes van Drops/Garnstudio. Wordt ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! Tijd tekort voor t maken van al die mooie dingen. Ben nog bezig met je herfstkol, maar dan in verschillende kleuren Alpacawol, restjes van Drops/Garnstudio. Wordt ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Tijd tekort voor t maken van al die mooie dingen. Ben nog bezig met je herfstkol, maar dan in verschillende kleuren Alpacawol, restjes van Drops/Garnstudio. Wordt ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig! Tijd tekort voor t maken van al die mooie dingen. Ben nog bezig met je herfstkol, maar dan in verschillende kleuren Alpacawol, restjes van Drops/Garnstudio. Wordt ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen