Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 24 september 2012

Herfst

Nog niemand van de weg gewaaid vandaag? Wat een wind! De kids kwamen dus écht tot op hun hemd nat thuis, maar wél windje mee. Ze zaten er niet zo mee. Hup, natte kleren voor de wasmachine gedumpt, warme joggingbroek aan, kop chocolademelk met cake: niks mis mee...

Bij Betsy zag ik vandaag deze leuke gebreide eikeltjes:


Het patroontje komt van Ravelry. (Engels). Overigens vind je bij Betsy vandaag nog meer leuke Herfst-ideeën, waaronder deze leuke vilt-bladeren, gevilte eikeltjes en een prachtig geborduurd speldenkussen.


Haak je liever? Deze kleine eikeltjes vind je bij Annemarie, met gebruik van een echt eikeldopje.


Een groter exemplaar vind je bij Planet June (in het Engels)

amigurumi acorns by planetjune

2 opmerkingen:

  1. Altijd heerlijk, koud nat weer en daarna die warme kop chocolademelk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. How beautiful! I especially like that basket full in the first picture, but they all are cute. Thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...