Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 7 september 2012

Balletje

Je hébt van die chaotische dagen..... vandaag was er zo eentje. Kan niet eens zeggen waar het aan lag. Ik zat in elk geval een hele dag uit te kijken naar een doos wol, en aan het eind van de middag kwam de doos gelukkig. Maar..... nu kreeg ik gisteren en vandaag zóveel bestellingen binnen voor de "kollenwol", dat de bodem alweer in zicht is. Help!

Voor iedereen die gemaild heeft: het gaat maandag op de post of is gereserveerd in de winkel. Ik verwacht dinsdag of woensdag de volgende doos. Ik heb nog een paar bolletjes in de winkel liggen...Dit grappige balletje zag ik deze week ergens voorbij komen, dat is een mooi stress-balletje! En het patroontje blijkt op Ravelry te staan (in het Nederlands!). Als je nog geen account hebt op Ravelry, dan moet je het beslist overwegen. Kost niks, verplicht tot niks, maar o, wat kom je dan veel moois tegen!

En verder: morgen is het Monumentendag! En heel mooi weer :-) Dus neem de fiets en ga er van genieten. Hoewel Arnemuiden niet bekend staat om heel veel monumenten, hebben we er wel een paar, bovendien is het museum geopend, evenals de historische werf. Kom je langs?? Op de website van de gemeente Middelburg kun je een brochure downloaden met informatie over de monumenten in de Gemeente Middelburg.

3 opmerkingen:

 1. Erg leuke bal om te maken en om mee te laten spelen. Ik maakte hem met een ingebreide kabel.
  Groetjes Jolanda
  Creatiefbezig.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken ze, ze zijn enig !! Mijn schoonmoeder en schoonzus hebben ze een paar keer gebreid zo leuk. Ik moet het nog steeds proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Really impressing and adorable, great job! This ball is one of those things which make me immediately think "oh I must try this, too" ;-). Have just printed the pattern and will see when I will give it a try. Thanks for the inspiration!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...