Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 11 september 2012

Inspiratie

Vanmorgen met een groep dames weer heerlijk gebreid, gehaakt, gekletst en gelachen! Dit stond o.a. op de pennen:


Free-style haken


Uiltjes granny


En dit breit Johanna, dit wordt een plaaaaaatje!


Hier horen jullie natuurlijk meer van, weer gemaakt met Invicta Color!


En we hadden een primeur, we mochten als eerste de Arnemuiden kalenders bekijken. Ze zijn zo leuk! De foto´s van Louis Drent zijn werkelijk schitterend. Ik kon niet kiezen, ik kocht ze allebei bij onze Primera Arnemuiden.

2 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat de breiclub zo ver weg zit, anders kwam ik zeker een keer langs! Gezellig is dat toch he, dat samen handwerken en kletsen :)
  Mooie kalenders! Die vinden vast gretig aftrek.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Johanna ;-) , geweldig idee zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen