Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 11 september 2012

Inspiratie

Vanmorgen met een groep dames weer heerlijk gebreid, gehaakt, gekletst en gelachen! Dit stond o.a. op de pennen:


Free-style haken


Uiltjes granny


En dit breit Johanna, dit wordt een plaaaaaatje!


Hier horen jullie natuurlijk meer van, weer gemaakt met Invicta Color!


En we hadden een primeur, we mochten als eerste de Arnemuiden kalenders bekijken. Ze zijn zo leuk! De foto´s van Louis Drent zijn werkelijk schitterend. Ik kon niet kiezen, ik kocht ze allebei bij onze Primera Arnemuiden.

2 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat de breiclub zo ver weg zit, anders kwam ik zeker een keer langs! Gezellig is dat toch he, dat samen handwerken en kletsen :)
  Mooie kalenders! Die vinden vast gretig aftrek.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Johanna ;-) , geweldig idee zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...