Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

dinsdag 4 september 2012

Vogeltjes

Toen ik gisteren op de beurs was, kon je er niet omheen: vogelhuisjes zijn helemaal hip. Ik zag ze beplakt met stof, papier en garens, bandjes, lintjes en er werd druk gesmeerd met allerlei acryl-pasta's in prachtige kleuren, zodat je dakpannetjes kon maken en weet ik al niet meer. Maar ik beperk me maar tot haken en breien (en borduren), want ik kom nu al weer tijd te kort.

Maar ik liet jullie vorige week al deze huisjes zien, en nu kwam ik dit geweldige vogelhuisje tegen:(let op: Wilma attendeerde me er terecht op dat deze foto van háár blog komt: Willewopsie, het vogelpatroontje komt van Ravelry en een dergelijk patroontje vind je ook bij Garnstudio)

Is het geen snoepje? Je kunt de beschrijving van het vogeltje vinden bij Sparkelz creatief. Het patroon van het vogeltje komt van Bitter sweet, maar bij Sparkelz kun je een Nederlandse beschrijving vinden! 

En als je het haken van het vogeltje onder de knie hebt, dan kun je misschien dit ook maken! En dan samen in een vogelhuisje...

8 opmerkingen:

 1. quels jolis petits mariés poussins!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt schattig ik ga ze zeker ook maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het zeker proberen... Bedankt JEANET iedere keer weer wat leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee....jammer dat de foto van het vogeltje met vogelhuisje van mijn blog is gepikt:( willewopsie.blogspot.com
  groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattig! Leuk om weg te geven zo'n vogelhuisje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! Het vogeltje is geen probleem, maar waar koop je zo'n leuk vogelhuisje??? Die to-do list wordt wel erg lang...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vogeltjes, ik heb er al een heel stel gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...