Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 20 september 2012

Granny-tas

Deze week liet een klant me deze prachtige tas zien. Geïnspireerd door de shopper die ik liet zien, maakte ze haar eigen versie.


Bovendien liet ze zich ook nog inspireren door de kleurenschema's van quilts. Ik vind 'm erg mooi!


De zijkanten vulde ze op met streepjes van stokjes. Dit kan ook mooie van de kleuren die je overhoudt van de Grannies. 


En dan nog zo'n mooi kussen in retro-kleurtjes. Back to de seventies.... als je maar lang genoeg wacht, komt alles gewoon weer terug.


Inspiratie genoeg...?

1 opmerking:

  1. Mooie tas, leuk met dat zwart erbij. Zo hebben de kleuren juist extra 'kracht'

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...