Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 25 september 2012

Tas

Ik zei het al eerder: vaak worden leuke ideeën voor dit blog mij gewoon voorgeschoteld! Zo ook deze tas, die zomaar aan de schouder van een klant binnen kwam wandelen. Kijk maar mee:


De tas is qua basis eenvoudig. Een grote lap van vasten, net zo groot als je zelf wilt. Er is aan de zijkanten een tussenstukje ingezet, zodat hij volume geeft.


Een oud katoenen kleedje maakt de tas zo bijzonder! Met kleine steekjes erop genaaid.


Wat ik weer heel leuk vind: de tas is gevoerd met een lap Zeeuws Schortenbont. De voering maakt de tas steviger, want haakwerk rekt natuurlijk wat uit. En het maakt 'm nog mooier, natuurlijk :-)
De hengsels komen ook uit onze winkel. We verkopen deze in verschillende maten en kleuren (we maken ze zelf)

6 opmerkingen:

 1. Mooi!

  (ik heb er overigens geen last van dat je blog traag zou laden)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker mooi! Ik heb trouwens ook geen laad problemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, this bag is soo beautiful!! Love that idea with the doily, great job :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie toepassing van een kleedje! De tas is natuurlijk helemaal af met de mooie voering ;)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  (ps. leuk om mijn herfsttips bij jou terug te zien!)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...