Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 14 december 2023

Eindelijk!

Het afgelopen jaar heb ik weer heel wat wol geverfd. Het is het allerleukste om te doen 😍, het verveelt echt nooit. Helaas heb ik er veel te weinig tijd voor, zeker sinds job2 erbij is gekomen. 10 jaar geleden schreef ik voor de eerste keer over handgeverfde strengen. ik weet nog dat deze strengen de winkel niet eens haalden. Ik had nog geen webshop toen en voor ik het wist waren ze al verkocht via de telefoon en de mail. Inmiddels zijn er al heel wat hand-ververs bij gekomen, op beurzen en in webshops kom je het regelmatig tegen.

Die webshop hebben we inmiddels ook, maar het komt er zo vaak niet van om alles te fotograferen in en deze webshop te plaatsten. Maar nu ik nog steeds niet zoveel breien en haken kan (het schiet bepaald niet op met die hand), moest het er nu van komen. Zojuist heb ik de meeste handgeverfde strengen (sokkenwolletjes in alle soorten en maten) in de webshop gezet. 


Misschien voor jezelf of een cadeautje voor een fervent sokkenbreister, je vind ze allemaal hier terug.
Natuurlijk kun je er nog veel meer mee: deze zachte sokkenwol leent zich ook prima voor sjaals, handschoenen, mutsen en nog veel meer!




Volgende week gaan ook de laatste strengen van het handgeverfde-abonnementje op de post!

Morgenochtend ben ik zelf niet in de winkel. ik ga (opnieuw) starten bij job2 - kijken hoe mijn hand zich houdt. Ali neemt weer de honneurs waar, ik kom in de loop van de middag weer.

PS: ook nog een paar aanbiedingen in de webshop gezet, je vindt ze hier!

2 opmerkingen:

  1. O jeanet wat een mooie wolletjes. Jammer genoeg de kleuren, die ik mooi vind, alweer uitverkocht. Fijn v9or jouw omzet natuurlijk 🥰 . Ik kom wel weer aan de beurt als ik weer breien of haken mag.
    Is het gelukt met job 2?
    Goed weekend groeten uit Purmerend
    Wytske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze blijven prachtig jouw handgeverfde wolletjes. Iedere dag gaat er een streng rondom om mijn hals. Ik combineerde een handgeverfd wolletje uit jouw winkel met een ander wolletje tot een mooie sjaal.
    De kleurencombinatie op foto 5 is super mooi!
    Veel goeds voor het nieuwe jaar. Hopelijk gaat het dan de goede kant op met je hand.
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen