Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 13 december 2023

Colourpack

Het is niet dat ik geen restjes heb 😉, maar ik ben altijd dol op Colourpacks met minibolletjes van één kwaliteit. Voor kleurrijke projecten waarbij het aantal kleuren zoveel is dat je met kleine bolletjes makkelijk toekomt. Er is nu weer een prachtige doos toegevoegd: Scheepjes Scrumptious, in een doos met maar liefst 80 verschillende minibolletjes (elk 30 gram/97 meter - daar kun je écht wat mee!).


Scheepjes Scrumptious is een mix van 50% gerecycled polyester (gemaakt van gerecyclede plastic flessen) en 50% acryl. Dit garen is heerlijk zacht en verkrijgbaar in prachtige licht gemêleerde kleuren met een warme uitstraling.


Je kunt deze flinke doos vinden in onze winkel én hier in onze webshop. Ik doe de 3 Yarn-boekjes met verschillende deken-patronen voor deze colourpack er gratis bij. Je kunt hiermee echt alle kanten op, natuurlijk kun je ook je eigen fantasie de loop laten!







2 opmerkingen:


  1. Goh wat een hoop kleurtjes in 1 doos. De lengte op 30 gram is lekker veel. daar kun je inderdaad heel veel mee.

    BeantwoordenVerwijderen