Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 17 december 2023

Rondom Kerst...

Het lijkt alsof er geen dagen meer komen ná december. Aan het eind van het jaar moet er weer zoveel afgerond worden - althans dat denken we 😉...


Morgen gaan in elk geval de láátste strengen van het verrassingsabonnement op de post. En nog een héleboel andere strengen en leuke kerstcadeautjes (denk ik). 

-    Deze week is de winkel de hele week nog open volgens normale openingstijden, maar op zaterdag 23 december sluiten we om 15.00 uur

-    Tussen de Feestdagen zijn we open van woensdag 27 december tot vrijdag 29 december. We zijn dan open van 10.00 uur - 16.00 uur. 
-    Op zaterdag 30 december zijn we gesloten. 
-    In de eerste week van januari zijn we de hele week gesloten en gaan dan weer open op woensdag 10 januari 2024. 

Deze week dus nog volop gelegenheid om een creatief cadeautje te kopen voor jezelf of een ander, of om een brei/haakwerkje uit te zoeken voor de Kerstvakantie!


1 opmerking:

  1. Dankjewel weer voor een jaar vol prachtige verrassingen! Volgend jaar bestel ik m weer!

    Het viel me trouwens op dat je updates niet meer op facebook komen. Jammer! Post je ze op een andere social? Dan ga ik die volgen :)

    Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen