Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 januari 2024

Bende!!

O lieve help, de bende is compleet! 😅😳 Wij starten het nieuwe jaar in dikke chaos. Dat was te verwachten, hoor. We werken volgens de Jaffari-methode: kijken waar het schip strandt....




We tellen, we stoffen, we leggen alles heerlijk recht en volgende week hopen we het winkeloppervlak een beetje te hebben vergroot (want aan de techniek van "harder duwen, dan kan er meer in" zat een grens 😉). Gelukkig stonden vanmorgen de hulptroepen klaar...
Van het een komt het ander maar het gaat allemaal goed komen! Wordt vervolgd........


5 opmerkingen:

  1. Inventariseren is altijd een ellende. Het enige voordeel is dat alles daarna weer schoon en opgeruimd is. Sterkte hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O jee en tellen én verbouwen wat een klus. Maar je weet eerst moet het erger worden en dan krijg je resultaat. Sterkte en succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sterkte met balansen, uitruimen, poetsen en weer inruimen.... aan het eind ben je blij en trots op de winkel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sterkte met dat alles, maar wat zul je blij en tevreden zijn als alles achter de rug is.
    't Wordt vast weer mooi èn gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen