Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 13 januari 2024

Binnenkort.......

Het was echt wel genieten, deze week in de winkel! Als een prinsesje in haar koninkrijk voelde ik me 😂😂! En al die leuke reacties van klanten die even binnen kwamen wippen om het resultaat te bekijken waren de kers op de taart. Inmiddels ben ik wel weer op aarde geland, want de administratie moet nog wel even af komende week en ik heb een donkerbruin vermoeden dat binnenkort (een deel van) de zomerbolletjes en -boeken worden geleverd.



Misschien denk je, dat is vroeg, de winter is nauwelijks begonnen..... maar de dagen gaan al weer lengen en dit zag ik vanmiddag in de supermarkt:


(hup, Kerst eruit, Pasen erin!)

Bedenk erbij dat je een zak paaseitjes véél sneller klaar hebt dan een gebreide trui, dus je kan maar op tijd beginnen. Ik hou jullie op de hoogte!

Let op: a.s. woensdag 17 januari is de winkel een dag gesloten, ik mag voor verder oren-onderzoek buiten de provincie en ben die dag dus elders onder de pannen.




4 opmerkingen:

  1. Sterkte met het oogonderzoek. Je zaak ziet er super uit. Fijne zondag toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleur verloop hebben de gebreide lapjes. Heb je deze wol ook in je winkel?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie ... tja, wat is het? proeflapjes? het lijken ook wel sjaals? ... in ieder geval prachtige kleuren en patronen op de tweede foto.
    Sterkte met het orenonderzoek.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Afgelopen zaterdag op radio1 bij nieuwsweekend een item over de tinnitusacademie. Misschien heb je er iets aan ….

    BeantwoordenVerwijderen