Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 11 januari 2024

Opruimen en de bezem erdoor!

Nu we toch bezig zijn (en om straks wat plaats te hebben voor een nieuwe zomercollectie)...... we zijn aan het opruimen - de bezem door de wolkasten!

In de webshop heb ik weer pakketten gezet met flinke kortingen. Allemaal prachtige garens maar we moeten echt plaats maken! Wil je het ophalen in de winkel, dan toch maar reserveren via de webshop want het gaat vaak erg snel....

Morgenochtend ben ik zelf nog in de winkel, 's middags neemt Ali het van mij over (ik heb een late dienst), zaterdag ben ik er weer zelf.

Let op: a.s. woensdag 17 januari is de winkel een dag gesloten, ik mag voor verder oren-onderzoek buiten de provincie en ben die dag dus elders onder de pannen.


2 opmerkingen: