Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 20 januari 2024

Breiclub!!

Helaas moest ik mijn enthousiasme donderdag bekopen met een Meniere-aanval. Maar ook dat ging weer voorbij (hoewel gal spugen - letterlijk - niet mijn favoriete bezigheid is) en inmiddels zijn de eerste zomerbolletjes al binnengekomen!


Was opeens mijn grote, opgeruimde winkel weer te klein en dikke chaos 😂. Maar hier had ik natuurlijk wel een beetje rekening mee gehouden en de meeste draadjes hebben inmiddels een plekje gevonden in de kasten. 


Het is buiten natuurlijk nog hartstikke winter, maar o-wat-zijn-die-bolletjes verleidelijk! Kleurrijk, vrolijk en vooral vederlicht en lange looplengtes. De boeken die erbij geleverd zijn doen je watertanden, hoor! 




Naast deze kleurtjes ook heel veel nieuwe basics, ik zou alles tegelijk willen starten! De komende weken probeer ik het weer in de webshop te zetten maar ik doe alles in mijn uppie gecombineerd met job2, dus het kan even duren. 

Maar éérst de brei/haakclub! Té lang kon het niet doorgaan maar a.s. donderdag gaan we weer starten in onze winkel. Helaas, ik heb me zó vergist, ik kan donderdag helemaal niet, de eerste keer wordt 8 februari!! Ik moet je bekennen, ik heb geen idee of het er allemaal in past, want de ruimte achter is er nu niet meer maar er passen heel veel breiende/hakende haringen in een wolwinkel-ton dus van harte welkom weer! Neem vooral je projectjes van de afgelopen winter mee om te laten zien en kom voelen aan de nieuwe draadjes.

We starten weer rond half 8 en de data - onder voorbehoud! - voor de komende maanden zijn: (let op, er zijn wat afwijkende weken)

25 januari  Helaas, ik heb echt een andere belangrijke afspraak!
8 februari
22 februari
7 maart
21 maart
4 april
18 april
2 mei
16 mei
6 juni


De breiclub bij Bie de Buren blijft gewoon overeind voor iedereen die liever overdag samen breien, of voor iedereen die er niet genoeg van kan krijgen - begrijpelijk! Hier vind je de data.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten