Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 17 januari 2024

Onderweg

Geef mij maar een paar dagen het verpleeghuis of een weekje aanpoten in de winkel, dat is niet zo vermoeiend en stressvol als op en neer naar Delft voor een scan. 


Maar het zit er weer op, lekker weer thuis. Geen sneeuw onderweg en achteraf was het ook nog best hilarisch. Bij zo’n MRI moeten namelijk ook je hoorapparaten uit en ik vertelde die laborant dat ik zonder niet zo goed hoor. Vervolgens kreeg ik van die mega bouw-oordoppen omdat zo’n apparaat zoveel geluid maakt, daarna nog een koptelefoon er overheen met waarschijnlijk muziek maar dat hoorde ik natuurlijk al lang niet meer. Daarna ging hij instructies geven 😂😂😂… ik zwaaien, koptelefoon af, oordoppen uit…. o ja! En als je dan eenmaal ligt hoor je heel vaag in de verte tussen de herrie van het apparaat en de ruis in mijn hoofd door ook nog een stem door die koptelefoon “de volgende scan duurt 4 minuten“ of zoiets want dat kwam uit verwegistan voor mijn gevoel. Ik kreeg er bijna de slappe lach van maar dat kon niet want ik moest heel stil liggen... 


Nu we toch onderweg waren shopten we nog even bij Ikea: nog wat vakverdelers gehaald want ook de zomercollectie is namelijk onderweg! Ergens morgen worden de dozen bezorgd, dat ligt uiteraard nog niet allemaal gelijk op zijn plek. 


Een eerste indruk krijg je hier, de komende weken spam ik je naar de lente toe! En de wintergarens blijven natuurlijk ook allemaal in de buurt want voorlopig kun je niet zonder warme trui, vest of muts.

Morgen weer gewoon lekker in mijn toko, zo'n zin in!




3 opmerkingen:

  1. Dat van de slappe lach snap ik helemaal hoor. Fijn dat dit ook weer gebeurt is en de heen en terugreis goed gingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat het ok weer gebeurt isen op naar de mooie zomer bolletjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het afgelopen jaar ook een scan gehad... en ik ben nóg een graadje dover dan jij. Maar het betrof mijn body, niet mijn hoofd, dus ik mocht mijn gehoor-voorzieningen inhouden. Gek hoe medisch personeel zich soms kan afsluiten voor wat de patiënt aangeeft...
    Nu maar afwachten wat eruit komt.

    BeantwoordenVerwijderen