Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 12 augustus 2023

Voorraad!

Wat een week! Schreef ik vorige week nog dat ik niet gemaakt was voor vrije dagen....... nou dat heb ik geweten 😂. Gewérkt heb ik......... in de winkel was het de hele week druk. De winterwolletjes nodigen uit tot nieuwe projectjes, de provincie zit vol met vakantiegangers en dagjesmensen die even van de A58 wippen om naar een wolwinkel te rijden en wie weet deed een laatste herhaling van Denkend aan Holland ook nog wat mensen naar Arnemuiden rijden. Bij Job2 ben ik gisteren weer begonnen. Ik zag er wat tegenop - nu weet ik ook weer waarom 😁😁!


Gisteren is er weer een nieuwe voorraad boekjes Bont bezorgd (hier lees je meer).  Dit kleine eenvoudige boekje is inmiddels de basis van veel creativiteit! Enkele weken geleden liet een klant mij dit zien naar aanleiding van het boekje:


De motiefje zijn gebruikt voor de doorstop-borduurtechniek. Dit is toch prachtig???


Je vindt het boekje met 39 Zeeuwse Schortenbont motiefjes hier in de webshop en uiteraard ook weer volop in de winkel. Fijn weekend, allemaal.



1 opmerking: