Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 23 augustus 2023

Gekaapt

Bíjna waren deze sokken gekaapt door dochterlief. Ik wou graag dat ze deze heerlijk zachte merino-sokken nog even aandeed voor de foto, maar ze gingen niet meer uit. "Mam, deze zijn perfect voor mij" - dat wist mijn moeder die ze breide ook wel 😁.


Maar ze blijven nog even in de winkel, hoor! Iedereen mag nog even voelen en het leuke streepjespatroon bewonderen. Bovendien gaat ze deze vast niet dragen in Zuid Frankrijk waar het morgen 40 graden wordt....(blij dat ik niet mee ga...)


De bolletjes Wooladdicts Move vind je in onze winkel en in de webshop . Deze sokken zijn gebreid van kleur 2. De merino maken de sokken superzacht en daarmee is de wol ook zeker zacht genoeg voor een trui of sjaal. De polyamide zorgt voor de slijt- en vormvastheid. 

Tegen de tijd dat de winter komt mag deze kaper de sokken meenemen!



2 opmerkingen:

  1. Ik vind ze geweldig. Ik snap wel dat ze gekaapt zijn 😃

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O jee, dochters :-) Nee ik geloof ook niet dat ze deze nodig heeft in Frankrijk op dit moment. Ik ben benieuwd of ze ze daarna als nog meeneemt. Ze zijn ook wel heel leuk en als ze ook nog eens warm zijn dan is het cirkeltje rond natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen