Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 9 augustus 2023

Van start!

Nou, wij startten vandaag in stijl! Ietwat chaotisch, knoepert druk en volle bak. Geen drupje regen gezien, een heerlijk vriendelijk zonnetje en een winkel vol enthousiaste, blije klanten. Wat een heerlijke dag!


Kers op de taart was het bezoek van Lisette, die even kwam opdrogen na een ietwat verregende vakantie in Zeeland. Lisette heeft - samen met Roelie - een geweldig leuke wolwinkel in Hattem: Twee Steekjes Los
We kennen elkaar al jaren maar vandaag kwam ze dus even buurten: ze is gelijk de hele dag aan het werk geweest in onze winkel. We kletsten honderduit - nog te weinig - en ze kwam zelfs een aantal bekenden uit haar eigen winkel tegen. Een dag met een gouden randje, hoor!


Woon je in de buurt van Hattem (bij Zwolle), dan is Twee Steekjes Los absoluut een aanrader!

Wij gaan morgen weer fris en fruitig verder, de winkel ligt boordevol draadjes, voorbeelden en patronen. Vrijdag draai ik mijn eerste dienst weer in het verpleeghuis, ik heb dan een late dienst en ben vrijdagmorgen nog zelf in de winkel.


Oh, en ik heb weer zó iets leuks in de winkel...... 😍
wordt vervolgd, stay tuned....!









2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat Lisette langs kwam en ook gelijk de hele dag bleef en jou kon bijstaan en nog oude bekenden tegen kwam. Heerlijk zo'n dag hoor.

    BeantwoordenVerwijderen