Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 22 mei 2019

Gaat lekker.....

Als je denkt dat je alles onder controle hebt....... pfffft, het zal ook eens gewoon allemaal goed gaan he? Ik kom er net achter dat ik een knoepert van een fout heb gemaakt in de advertentie voor het plaatselijke reclameblaadje en het verkeerde exemplaar (van vorig jaar) heb doorgestuurd. Zucht. Nou ja, ze zullen het wel begrijpen dat ik dit jaar ook een feestje hou op de Markt...... 1 juni... (ik kan wel janken).

Sommige dingen gaan wél goed (maar waarom weegt dat niet zwaarder dan die fouten?) want ik verfde een paar prachtige strengen dunne Alpaca met Zijde. Jammer dat je niet kunt voelen via de computer - wat zijn ze zácht!


Deze Alpaca/Zijde heeft 600 meter op 100gram,
70% BabyAlpaca/30 % zijde
€ 22,50
En één streng is al genoeg voor bijvoorbeeld het patroon Diezig of Dansen aan Zee
Je krijgt een van deze patronen gratis bij aanschaf van zo'n zachte streng.



Of kies je toch voor deze prachtige handgeverfde Mohair met Zijde?
Samenstelling 72% KidMohair/28% zijde
400 meter/50 gram
€ 22,50
Wil je de Diezig of Dansen aan Zee breien met dit garen, dan heb je 2 strengen nodig.
Maar hier vind je ook een super idee (voor 1 streng!)










4 opmerkingen:

  1. Sómmige dingen gaan goed? Het meeste gaat goed! Maar dat valt niet op omdat dat heel gewoon is. Dus, niet getreurd, van mij krijg je een schouderklopje langs deze weg. We wonen echt té ver weg anders kwam ik eens even kijken bij je. Enne, succes verder met alle voorbereidingen ��
    Groetjes uit Overijssel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben het helemaal met Roelien eens. Van mij ook een schouder klopje voor het organiseren van weer zo'n leuk 'feestje'. Ik woon in de buurt en ben van plan om te komen.

      Verwijderen
  2. Gauw die krant even bellen Jeanet, dat kan vast nog veranderd worden, je betaald er genoeg voor voor zo,n advertentie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas, hij is al verspreid :-) Als ik iets fout doe, gaat het ook echt goed mis!

      Verwijderen