Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 17 mei 2019

Zeg het met bloemen

Dit leuke idee kwam ik ergens tegen op Pinterest, helaas leidde de foto niet naar een patroon.


Maar eigenlijk heb je geen patroontje nodig, met wat restjes maak je een dergelijk bloemetje en even wat priegelen rond een potlood met vasten en je bent klaar. En met een strookje vilt zou je het steeltje ook nog kunnen maken. Zo maar een lief cadeautje om weg te geven!

Ondertussen ben ik - nogal - druk bezig met de voorbereidingen voor het Brei- en Haakfestival. Morgen blog ik over het complete programma: en het wordt LEUK!
3 opmerkingen:

 1. Ze zijn enorm leuk en fleurig. Daar houd ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn enorm leuk en fleurig. Daar houd ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kadootjes.
  Ook leuk mee genieten met je voorbereidingen.
  Ik verheug me er op.
  Succes Wytske

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...