Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 mei 2019

VIP's

Wie me al een paar jaar volgt weet dat het Brei- en Haakfestival een beetje uit de kluiten gewassen handwerkmiddag is. Ooit begonnen op hele gezellige middagen in de winkel - lekker kleinschalig - en ooit eens op een snikhete middag in onze tuin waarbij iedereen vanuit de winkel door mijn woonkamer, keuken en bijkeuken banjerde. Tóen dachten we dat het misschien toch maar eens ietsjes groter aangepakt moest worden en het eerste Zeeuwse Brei- en Haakfestival was een feit! De rest is geschiedenis...we zijn nu aan de 4e editie toe!

VIP's (Very Important Persons) van het eerste uur - toen het nog handwerkmiddag heette - zijn Jolanda en Naomi van Haakplein.com. Ze hebben al heel wat CAL's bij ons gepresenteerd en meet &greets gehouden.


Ik steek mijn waardering en bewondering voor deze twee dames niet onder stoelen of banken want ik denk wel dat zij het haakniveau van de gemiddelde Nederlander aardig omhoog hebben gekrikt met hun prachtige - gratis - patronen. Misschien leg je wel de laatste hand aan de Complications??


Ik ben dus heel blij dat Jolanda en Naomi weer van de partij zijn op 1 juni. Je kunt deze dag bij hun aanschuiven voor een kleine haakworkshop maar natuurlijk kun je er ook terecht voor vragen over een van de CAL's.

Maar er is meer! De dames hebben uiteraard al weer wat nieuws op de pennen en laten dit project voor het eerst zien op ons Brei- en Haakfestival! Wil je dus als een van de eerste weten wat dit is, kom dan zéker! 

Binnenkort te zien in dit theater.......
"een nieuwe voorstelling" met deze kleurtjes  
De trailer is te zien op het Zeeuwse Brei- en Haakfestival (1 juni) in Arnemuiden 

Première: sept 2019.



Dit project gaat dus starten in september! Maar stel je voor dat je stil staat in de zomer 😳?! Wat ga je haken op al die heerlijk lange zomeravonden? Geen nood! Jolanda en Naomi komen nóg met wat nieuws en ook dat introduceren ze op het Brei- en Haakfestival. Wat het is? Sneakpeek?


We gaan deze dag pakketten maken voor het zomer-haak-project van Jolanda en Naomi! Kom je kijken?

*******

Voor het zover is ben ik nog druk bezig met strengetjes en bolletjes met kleur, véél kleur. Hiervoor hoef je niet te wachten tot 1 juni - dit ligt morgen al in de winkel hoor.







3 opmerkingen:

  1. Als het even kan dan kom ik zeker 1 juni, zou het niet willen missen. Maar oooooo, die unikat sokkenwol, die wil ik, die wil ik, die wil....... :-)
    Groetjes van die wil ik..... hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou het niet willen missen. Ik zie dan ook zoveel, te veel om allemaal te kopen. Je blijft dan wel wensen houden en dat is ook leuk.
    Zo het er nu uitziet zal ik zeker weer van de partij zijn. Kijk er echt weer naar uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om de beroemde haaksters van al die mooie CAL's op bezoek te hebben. Het tipje van de sluier ziet er aantrekkelijk uit. Wat geef je weer veel garens vrolijke kleuren.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen