Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 11 mei 2019

Moederdag - unicat: Waterlelie

Zoals elk jaar wordt er ook nu weer een speciale Moederdag-editie van unicat uitgebracht. Het is een heerlijke lente-zomer kleur en kreeg de naam Waterlelie.

Prachtig zacht lindegroen, off white en heel zacht-blauw in één bol gewikkeld. Deze bollen zijn weer beperkt leverbaar - op = op. Bestellen kun je het beste via de webshop, ook al wil je de bol in de winkel ophalen (kies dan: betalen bij ophalen).






Let op! De bollen zijn nog onderweg naar de winkel en worden pas eind van de week hier geleverd (nee, nee, ditmaal door een andere pakjesbezorger 😂😁).


Nog een mooi breipatroon nodig? Bij Canadutch vind je een hele mooie!





2 opmerkingen:

  1. Prachtige kleurencombinatie. Duidelijk geïnspireerd door de waterlelie.

    Groetjes en fijne moederdag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleuren verloop is dat.

    BeantwoordenVerwijderen