Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 11 mei 2019

Moederdag - unicat: Waterlelie

Zoals elk jaar wordt er ook nu weer een speciale Moederdag-editie van unicat uitgebracht. Het is een heerlijke lente-zomer kleur en kreeg de naam Waterlelie.

Prachtig zacht lindegroen, off white en heel zacht-blauw in één bol gewikkeld. Deze bollen zijn weer beperkt leverbaar - op = op. Bestellen kun je het beste via de webshop, ook al wil je de bol in de winkel ophalen (kies dan: betalen bij ophalen).


Let op! De bollen zijn nog onderweg naar de winkel en worden pas eind van de week hier geleverd (nee, nee, ditmaal door een andere pakjesbezorger 😂😁).


Nog een mooi breipatroon nodig? Bij Canadutch vind je een hele mooie!

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kleurencombinatie. Duidelijk geïnspireerd door de waterlelie.

    Groetjes en fijne moederdag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleuren verloop is dat.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...