Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 25 mei 2019

Tijdnood....

Elk jaar wil ik nét ietsjes meer klaar hebben dan mogelijk is. Dus ook dit jaar heb ik een net-niet-affo. Met nog een kleine week te gaan - en een mega-lange lijst to do - weet ik al dat dit 'm niet wordt...


Nope! ga ik niet redden voor zaterdag. 


Ik moet nog héél veel haken en dan al die draadjes...


Zal ik even laten zien wat het gáát worden?


Ik werd hier zó vrolijk van toen ik deze zag! 

Van deze sjaal is zowel een haak- als een breipatroon. Ik heb zelf nog een variant met een extra gaatje gehaakt maar je kunt nogal wat kanten op met dit ontwerp. Er is garen genoeg om 'm ook wat breder (en dus korter) te maken.


En deze? Zo mooi!


Fiona haakte in deze kleurencombinatie een prachtige lange sjaal, deze is wel af! We hebben van deze 2 varianten pakketjes gemaakt, je krijg zowel het brei- als het haakpatroon erbij. Het is beslist een makkelijk patroon maar door de strepen en het verloop wordt het een heerlijk zomers project.

Afijn, deze pakketjes zijn vanaf volgende week zaterdag te koop in de tent op het Brei-festival (en niet eerder). Natuurlijk zet ik ze daarna in de webshop en zijn de pakketjes ook online te bestellen.

Zoals eerdere jaren wordt er zowel in "koffietent" en in de winkel van alles verkocht. Buiten zullen dat vooral handgeverfde strengen zijn in alle soorten en maten, maar ook allerlei kleurverloop-bollen in allerlei varianten, waaronder deze pakketjes en de sokken 2.0, de Silk Cakes, en allerlei andere kant-en klare pakketten. Ook vind je de Zeeuwse Tas weer terug, de Zeeuwse Sjaals, en allerlei aantrekkelijk geprijsde garens. 

Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei zeelandshawl

Nu ga ik eerst maar eens weekend houden!2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je, ondanks alle dtukte, er echt plezier in hebt en houdt en.....wat is die Zeeuwse deken toch mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat veel moois! En fijn dat er on elk geval voorbeelden af zijn!
    Veel succes gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...