Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 28 mei 2019

Goodiebags en Verloting

Gisteren zijn we de hele dag bezig geweest met het klaarmaken van de goodiebags voor a.s. zaterdag. Iedereen die zaterdag vanaf € 15,00 besteedt in onze winkel of in de wolkraam krijgt zo'n leuke tas (die ideaal is als projecttas!). In deze tas zitten enkele leuke cadeautjes die beschikbaar gesteld zijn door Scheepjes, LangYarns, Borgo de' Pazzi, Gemeente Middelburg, lokale ondernemers en wijzelf.


Maar er is nog meer! Aan de binnenkant van de tas zitten 3 kortingsbonnen, die alleen geldig zijn op zaterdag 1 juni. Je kunt daarmee terecht bij Sjokadoo (die tegenwoordig nog dichterbij zit!), Walky Schoenmode en Mozarte (waar ik die prachtige Zeeuwse mozaiek-schaal ooit maakte!)

Afbeelding kan het volgende bevatten: tafel en binnen

Afbeeldingsresultaat voor walky schoen mode

Afbeeldingsresultaat voor mozarte arnemuiden

Afbeeldingsresultaat voor mozarte arnemuiden

Dat maakt je wol-aankoop nóg aantrekkelijker want alle drie zijn ze echt de moeite om naar binnen te stappen! Sjokadoo, Walky en Mozarte vind je in de Langstraat (aansluitend op de Markt).

Bij je aankoop op 1 juni krijg je óók een lotnummer! Als je op de achterzijde je naam en adres/mailadres/telefoonnummer schrijft en dit in de pot stopt bij de koffietent maak je bovendien ook nog kans op een van die leuke prijzen die we na afloop van het festival gaan verloten. De winnaars maken we zaterdagavond bekend. Woon je niet in de buurt om de prijs op te halen maar verder weg (en die kans is best groot!), dan sturen we je prijs gewoon na 😉)


De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door WalkySchoenmode, Haarstudio José, Sjokadoo, en Knitpro (een prachtig pakket ter waarde van € 42,00). Verder maak je nog kans op een brei/haaktas (29,95), Zeeuws Schort (€ 24,95), Magneetbord (12,95), handgeverfde Alpaca (€ 50,00), een pakket Amore Cashmere (€ 57,50) en een bol Unicat (€ 24,95). 
Nou, dat lijkt me toch de moeite om je lootje voor in te vullen!

We hebben 1 tas per klant, de tas wordt alleen op deze zaterdag uitgedeeld bij een aankoop van € 15,00 in de winkel/wolkraam en wordt niet bij bestellingen meegezonden, we hopen op jullie begrip hiervoor! (De tassen zouden op voorhand al op zijn).3 opmerkingen:

 1. Ooo dat is een super extra verwennerij. Ik kijk uit naar zaterdag hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk. Ik kijk heel erg uit naar zaterdag, mijn derde brei en haakfestival. Een mooie reden om een dag zeeland te bekijken. Ik heb er zin in.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een verwennerij. Leuk dat andere winkels meedoen om het brei- en haakfestival te laten slagen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...