Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 31 mei 2019

Klaar!

Wij zijn er klaar voor!


De boel staat! Dat was nog een hele klus, maar met vereende krachten kom je ver. Vandaag was er rommelmarkt en zodra de Korfbal klaar was konden wij met opbouwen beginnen. Kramen eraf, container weg en wij aan de slag met de tenten.



De laatste bolletjes zijn binnen, de zon is besteld. Het lijkt het prachtigste brei- en haakweer te worden wat je maar wensen kan! Het wordt hier nooit zo heftig als in het binnenland en de bomen geven een heerlijke schaduw. Wat wil je nog meer?

Mocht je met de auto/bus komen: kijk of je een klapstoeltje mee kan nemen. We hebben heel wat stoelen en banken maar er zijn grenzen 😉. We starten om 11 uur, we hebben (óók in de winkel) alle tijd nodig om alles in gereedheid te brengen dus kom ook niet te vroeg.


Wij hebben er zó'n zin in!
Tot morgen!!!





2 opmerkingen:

  1. Hele fijne dag gewenst! En ja, de weersvooruitzichten zijn fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige dag... Jammer dat ik er niet bij kan zijn!

    BeantwoordenVerwijderen