Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 mei 2019

Mandala en unicat


Misschien heb je al lekker zitten bladeren in het nieuwe boek Sjaals van Sascha. Deze prachtige mandala-sjaal is mijn favoriet. Door de vorm blijft-ie goed om de schouders zitten zonder te hoeven knopen maar je kan 'm natuurlijk ook heerlijk wikkelen om je hals. Deze sjaal hierboven is gemaakt van Unicat in de kleur Strandkiezel, aan 900 meter heb je genoeg. Hier is begonnen met grijs en geëindigd met de zandkleur, maar andersom kan natuurlijk ook. 
Ans haakte deze sjaal voor de winkel in de kleur Denim Orchidee (het was vandaag te treurig om buiten foto's te nemen maar die houden jullie nog te goed).


En deze prachtige Tranen-sjaal in de kleur Fjord!
(ik bedenk de namen niet zelf, maar ze zijn zéker treffend voor de kleuren!)



Dit vind ik een superkleur Flessengeest! (naar Genie van Alladin!)
Met het patroon Dromenvanger uit het boek.


Lekker gedurfd van zeegroen via petrol naar turkoois. 

Maar als je meer van kleur houdt, dan kun je ook terecht, in de webshop staan meer dan 100 kleuren!




Een paar winterse kleuren zijn er uit en de serie Soft is weer terug!




Je begrijpt dat ik niet meer dan 100 kleuren op voorraad heb, dus soms moet je even wachten tot je favoriete kleur er weer is. Daar staat dan weer tegenover dat je elke kleur in 750, 900, 1090 of 1270 meter kan bestellen en dat ook losse bolletjes (200 meter) van de begin- en eindkleur te bestellen zijn! (doe dat even per mail!).
Even snuffelen tussen alle kleuren Unicat ? Dan kan hier. En natuurlijk zorgen we dat er een flinke voorraad is op het Brei- en Haakfestival. Het prachtige boek van Sascha is uiteraard verkrijgbaar in de winkel en hier. En heb je een andere mooie sjaal gezien in het boek? We hebben vrijwel alle garens in de winkel! Tot gauw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten