Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 8 april 2019

Dansen aan Zee


Is dit geen plaatje? Anja maakte dit ontwerp naar aanleiding van de vele ajourpatronen in het Zeeuwse breiwerk en noemde deze omslagdoek toepasselijk Dansen aan Zee. Ze gebruikte 1 streng Zitron Filigran in donkerblauw (100% merino).


Ik blogde al eerder over dit ontwerp maar liet toen versies zien met héél ander garen. Links met Rowan Fine Lace en rechts met Linnen Melange van Borgo de Pazzi. Wat een andere uitstraling!
Maar mohair kan ook en ook met dikker garen wordt-ie prachtig.


Dat is nou juist net weer het lastige (vind ik), want deze Dansen aan Zee kun je breien met zoveel verschillende garens (die ik allemaal in de winkel in vele, vele kleuren heb liggen). Keuzestress heet dat 😉. Ik heb hiervan (nog) geen pakketjes gemaakt voor in de webshop(wat moet ik kiezen?), maar uiteraard kun je al die prachtige garens bewonderen en vergelijken in de winkel. En mailen mag altijd!
Weet je dat je bij ons het patroon gratis krijgt bij aanschaf van het garen?


Op het blog van Tante Zoet kun je een indruk krijgen van de patronen die er al beschikbaar zijn gekomen in de loop der jaren!.Wow, wat een verzameling is dit!
Alle patronen kun je online bestellen via Visserstruien.eu. Als je in onze winkel wol koopt of bestelt krijg je het betreffende patroon echter gratis.

(foto's Tante Zoet)
1 opmerking:

 1. Als ik al die mooie voorbeelden zie, zou ik wel alles willen maken.
  Helaas heeft ook mijn dag maar 24 uur, waarvan er dan ook nog wat geslapen
  moet worden.
  En dan de klok nog een uur vooruit, toch weer een keer een uurtje minder.
  Dan maar veel mooie plaatjes kijken bij jou.
  Gr. Betsy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...