Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 15 mei 2019

Gina Giraffe

Voor alle knuffelfans is er weer goed nieuws: er is een nieuw patroontje uit van Haakgelukjes: Gina Giraffe. Het is weer een dotje!


Het patroon van Gina kun je kopen via de mail van Haakgelukjes. Maar je kunt Gina ook bewonderen op het Brei- en Haakfestival, waar Francis met al haar knuffels én patroontjes aanwezig is. 

Dina pas perfect bij alle andere knuffels die Francis heeft ontworpen. Het garen dat in het patroon wordt gebruikt is Softfun van Scheepjes (of Miami van Annell) en beiden hebben we ruimschoots op voorraad in de winkel. Het is net even zachter dan katoen en er zijn heel veel kleuren van.

Toch kun je makkelijk ook voor ander garen kiezen. Je knuffel wordt dan misschien wat groter of kleiner. Fiona testte het patroon en koos voor Catania. 


Deze Gina komt binnenkort even logeren in de winkel!


****
Ik heb me vanmiddag toch weer laten verleiden door een paar héle zachte draadjes, zucht! Dat voelen, he? Dan ben ik òm! Gelukkig zijn ze ruim op tijd binnen voor 1 juni...... 😉.1 opmerking:

  1. De patronen van Francis zijn altijd zo lief - leuk en mooi. Kom ze bewonderen hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...