Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 15 mei 2019

Gina Giraffe

Voor alle knuffelfans is er weer goed nieuws: er is een nieuw patroontje uit van Haakgelukjes: Gina Giraffe. Het is weer een dotje!


Het patroon van Gina kun je kopen via de mail van Haakgelukjes. Maar je kunt Gina ook bewonderen op het Brei- en Haakfestival, waar Francis met al haar knuffels én patroontjes aanwezig is. 

Dina pas perfect bij alle andere knuffels die Francis heeft ontworpen. Het garen dat in het patroon wordt gebruikt is Softfun van Scheepjes (of Miami van Annell) en beiden hebben we ruimschoots op voorraad in de winkel. Het is net even zachter dan katoen en er zijn heel veel kleuren van.

Toch kun je makkelijk ook voor ander garen kiezen. Je knuffel wordt dan misschien wat groter of kleiner. Fiona testte het patroon en koos voor Catania. 


Deze Gina komt binnenkort even logeren in de winkel!


****
Ik heb me vanmiddag toch weer laten verleiden door een paar héle zachte draadjes, zucht! Dat voelen, he? Dan ben ik òm! Gelukkig zijn ze ruim op tijd binnen voor 1 juni...... 😉.







1 opmerking:

  1. De patronen van Francis zijn altijd zo lief - leuk en mooi. Kom ze bewonderen hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen