Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 30 mei 2019

Aftellen

Ik moet jullie bekennen dat ik blij was dat de winkel vandaag gesloten was. Mijn hoofd tolt een beetje (yep, letterlijk en figuurlijk) en ik probeerde vandaag nog wat rustig aan te doen, dat lukte uiteraard maar ten dele. Morgen nog even heel hard aanpoten om de laatste puntjes op de i te zetten en dan zijn we er helemaal klaar voor. Morgen komt nog een laatste doos unicat binnen en dan denk ik dat alles geleverd is wat ik graag wilde.

Dit is het meest comfortabele vestje ooit!
Heb je dat eenmaal aan - dan doe je het niet meer uit.
En super easypeasy om te breien - LangYarns Happiness

Niet alleen ik, maar ook vele anderen breiden en haakten het vuur uit de pennen om weer van alles te kunnen laten zien. Ik maakte van heel veel artikelen pakketjes maar uiteraard ligt de winkel ook vol met losse bollen en strengen. 

 

Ik maakte pakketjes met handgeverfde strengen in combinatie met het superzachte LangYanrs Love, genoeg voor een omslagdoek of sjaal (beide bovenstaande patronen zitten daarbij, maar je kunt natuurlijk ook haken)

 Golvensjaal
Natuurlijk van de Golvensjaal!


 
Een volle kast Lace voor o.a. de Zeeuwse Kus(t) of een van Sascha's gehaakte sjaals!


Nieuwe kleuren van het superzachte Hanna en Sira (móet je voelen)


Fiona haakte deze geweldig leuke poncho van 3 strengen Scheepjes Skies Light! Patroontje krijg je bij aanschaf van 3 strengetjes naar keuze.

Of ga je voor die superzachte, o-zo-comfortabele handgeverfde Pima-katoen?


Handgeverfde Merino Big...

 
En Annemarie neemt haar 2e sjaal van de Silky Colour mee!

of toch maar die bijzondere sokken?

Ik ga nog wat inpakken............!
4 opmerkingen:

 1. Hopelijk zakt het een beetje in je hoofd zodat je er zaterdag niet of nauwelijks last van hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zucht !! Je zult maar aan de andere kant van Nederland wonen, zodat het bijna niet te doen is om op 1 juni langs te komen 😧 wat doe je dan: dan wens je iedereen veel plezier die wel gaat en Jeanet veel succes en ook proberen te genieten van je eigen "feestje".
  Groetjes Nelletje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt dus ècht fantastisch weer. Dat gun ik ons allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier morgen, ik ga genketen van je mooie foto's. En die golvensjaal, zo chique!!

  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...