Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 6 mei 2019

Voorbereidingen

Tjonge, het duurt nog even maar ik ben op de dagen dat de winkel niet open is volop bezig met de voorbereidingen voor het Brei- en Haakfestival van 1 juni. Iets met kleur en zo....
En dan is voor je het weet de dag weer bijna voorbij. Straks nog een vergadering......... ik sla het bloggen maar eens over, tot morgen!
2 opmerkingen:

  1. Druk, druk, druk. Ik kan me voorstellen dat je dan moet woekeren met je tijd. De foto's zijn ook zonder uitleg heel inspirerend.

    Succes met alle voorbereidingen, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een hele organisatie die prachtige dag. Ik moet zeggen dat het elk jaar weer een feest is om naar jullie toe te komen. Lekker hutje mudje te staan in jullie winkel om af te kunnen rekenen en buiten lekker te kletsen met andere haaksters en workshopjes volgen. Heel veel succes met de voorbereidingen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...