Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 6 mei 2019

Voorbereidingen

Tjonge, het duurt nog even maar ik ben op de dagen dat de winkel niet open is volop bezig met de voorbereidingen voor het Brei- en Haakfestival van 1 juni. Iets met kleur en zo....
En dan is voor je het weet de dag weer bijna voorbij. Straks nog een vergadering......... ik sla het bloggen maar eens over, tot morgen!




2 opmerkingen:

  1. Druk, druk, druk. Ik kan me voorstellen dat je dan moet woekeren met je tijd. De foto's zijn ook zonder uitleg heel inspirerend.

    Succes met alle voorbereidingen, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een hele organisatie die prachtige dag. Ik moet zeggen dat het elk jaar weer een feest is om naar jullie toe te komen. Lekker hutje mudje te staan in jullie winkel om af te kunnen rekenen en buiten lekker te kletsen met andere haaksters en workshopjes volgen. Heel veel succes met de voorbereidingen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen