Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 5 januari 2013

Vogeltje

Vanmorgen zag ik dit vrolijke vogeltje! Precies wat we nodig hebben met dit donkere, grijze weer...


Je vind het (Nederlandse) patroon terug (tel-tekening) op het blog Aan de haak geslagen


Met foto's en uitleg om 'm in elkaar te zetten.


8 opmerkingen:

 1. Dank voor je patroontje, superleuk weer
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een schattig patroontje. Ik begrijp je chaos en je verlangen naar rust en overzicht. Ik heb mijn chaos rond kerst en Oud en Nieuw aangepakt en even niets ‘sociaals‘ gedaan. Dat hielp. Alles is nu heerlijk op orde en dat leeft inderdaad een stuk prettiger. Het slaapt ook beter ;-) Als het nodig is moet je echt hulptroepen inschakelen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een schattig patroontje. Ik begrijp je chaos en je verlangen naar rust en overzicht. Ik heb mijn chaos rond kerst en Oud en Nieuw aangepakt en even niets ‘sociaals‘ gedaan. Dat hielp. Alles is nu heerlijk op orde en dat leeft inderdaad een stuk prettiger. Het slaapt ook beter ;-) Als het nodig is moet je echt hulptroepen inschakelen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieverd. Dank je wel voor de tip!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieverdje! Iets voor 'even' tussendoor. Komt ook weer op mijn to-do lijst te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieverdje! Iets voor 'even' tussendoor. Komt ook weer op mijn to-do lijst te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik heb m gemaakt vandaag met groene en blauwe Catania. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...