Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 24 januari 2013

Hexagon-kol

Deze kol is vers-van-de-pers: ik zag 'm zojuist bij Gingini's Crafts and Quilts. Gemaakt van een heleboel zeshoekjes/hexagons.


Gemaakt van 1 bolletje sokkengaren met kleurverloop, deze werd gemaakt van Invicta Colour kleur  958. Op het blog van Gingini staat een uitgebreide (Nederlandse) tutorial, zodat je direct aan de slag kunt! Ik word een steeds grotere fan van dit garen :-)
Kijk eens hoe verrassend anders hij wordt met een andere kleur:


5 opmerkingen:

 1. Maken! Zo'n 1,5 bol nog liggen. Gelijk weer wat nieuws leren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ook ik ben door jullie aan het breien begonnen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door het verloop van de kleurtjes blijf je maar breien of haken (haken in mijn geval dus). Sjaal is al een paar keer gewassen en blijft mooi en zacht. Superwol! groetjes, Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg!!! Krijg meteen zin ;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...