Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 18 januari 2013

Winter

Voorlopig blijft het nog wel even winter en kollen, dassen en mutsen heb je de komende tijd echt wel nodig! We hebben nog heel veel leuke snel-klaar-bollen in de winkel.
Als je vanavond begint, ben je morgen ermee klaar!

scheepjeswol boek nr.53 trendy accessoires

Dit boekje van Scheepjeswol staat vol met hele leuke warme snel-klaar-werkstukken. Het kost € 3,95 maar bij aankoop van Scheepjeswol krijg je 2 euro korting.

Wil je een gratis patroon van een heerlijk warme kol, gebreid op naalden 10? 


De beschrijving vind je op Ravelry. Zet 25 steken op met naalden 10. 1e naald: alles recht, 2e naald 1 steek recht, 1 steek averecht. Breien tot je ongeveer 135 cm hebt gebreid (of gewenste lengte). Bij het aan elkaar zetten van de einden is er 1 slag in gezet zodat je een moebius hebt, en de kol mooi rond je nek valt (net als bij de herftskol). 


Kijk maar eens naar deze bolletjes, dan wil je toch meteen beginnen?3 opmerkingen:

 1. hallo jeanet
  mein herfstkol ist fertig . bilder auf meinem blog . danke für die tolle anleitung und für die schöne wolle . gruß martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, stuur je ook op?? Het is zo'n eind vanuit ons om even op en neer te rijden voor de wol op te halen... ;-)
  groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...