Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 29 januari 2013

Lieveheersbeestje

Zo tegen Carnaval krijgen wij het altijd drukker met bestellingen voor de verkleedkleding. Hoewel Carnaval hier niet of weinig wordt gevierd. Maar ik kom ook leuke handwerk-ideeën tegen voor leuke verkleedkleren (En vier je geen carnaval: hier is een kind ten alle tijde erg blij mee!).

Gemaakt met dikke katoen (maar een ander garen kan natuurlijk ook!). Je vind het patroon bij Garnstudio.

2 opmerkingen:

 1. Inderdaad heel erg leuk!
  Ik dacht eerst dat het een rugzakje was... :-)

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoewel het voor ons 'over de brug' is wordt vastenavend hier volop gevierd. De kleding is aangepast aan de gemiddelde weersverwachting een (nep) bontjas, een versierde hoed en vitrage met een boerenzakdoek rond je nek. De heren dragen een berenmuts of ander warm hoofddeksel en een stevige kiel. Een dweil aan je achterste maakt je outfit om te gaan 'dweilen' compleet.
  Dan heb jij meer aan de vastelaovond in Mestreech ;-)

  Groetjes, Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...