Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 2 januari 2013

Patentsteek

Zo vlak na de feestdagen heb ik het idee dat de lente ook niet lang meer op zich laat wachten. Vandaag lijkt dat ook een beetje zo, want het zonnetjes schijnt hier uitbundig. Maar het verstand zegt dat de winter nog lang duurt - en stiekem hoop ik toch nog op een vorstperiode of een lekker pak sneeuw!

Deze kol is lekker warm, maar door het kleurgebruik wel vrolijk en al een tikje ietsiepietsie voorjaar. Deze kol is gebreid in patentsteek met 2 kleuren wol - in het rond op naalden 4. De beschrijving (van The Purl Bee) is in het Engels! De beschrijving van de kol vind je helemaal onderaan.


Je kunt er ook een muts bij maken, bij de beschrijving vind je duidelijke foto's over de minderingen in patentsteek.


3 opmerkingen:

 1. he, wat heb je weer een leuk breiwerkje gevonden ! Rose en gebroken wit, wat een super combinatie ! het kriebelt hier om eraan te beginnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de site van purlbee is echt een supersite. tot ik naar bed ging heb ik daar nog rondgesurfd, zal ik dit zal ik dat... ga toch maar voor gewoon een paar mutsjes denk ik, misschien voor het goede doel.
  of een grote deken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel inspiratie op het schone blad dat 2013 heet!!!
  Ik hoop weer veel van je zien en nog meer te maken van alle sites die voor bij komen!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...