Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 25 januari 2013

Sleepy Sarah

Wat een dotjes van kleine poppetjes zijn dit toch! Vorig jaar plaatste ik ze al een keer op mijn blog, maar de link naar het patroon klopte niet meer, dus hier zijn ze nog een keer: Sleepy Sarah!


Het patroon is origineel in het Engels, je kunt het terugvinden op Ravelry en bij Owlishly. Maar gelukkig is er ook een Nederlandse vertaling gemaakt, kijk hiervoor bij Charami.


Je kunt elk garen nemen wat te wilt. Zorg er voor je een halve of zelfs een hele naald kleiner neemt dan dat het etiket aangeeft, zodat je strak haakt en de vulling niet uit het poppetje komt!

16 opmerkingen:

 1. Prachtiggggg, leuk voor de kleinkids
  groetjes annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sind ja so niedlich, ich bin total begeistert. Und die tollen Farben erst. Super.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt lief, ravelry vindt je van die mooie patronen! ook veel gratis, helemaal leuk!
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik had ze van je vorige blogje ook gezien, en er eentje gemaakt voor een babyshower als kraamcadeautje. In de kleur van de babykamer natuurlijk. Erg leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, een belletje erin, de poppetjes aan elkaar rijgen en dan is het een leuke wagen/wieghanger.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, ik vind dit toch zulke lieverdjes! En wat een idee van één van de reacties om er een wagenhanger van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn heel leuk, mooi met al die verschillende kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze zijn echt liehiefffff

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooo zo schattig!!!

  lieve groetjes
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zijn schattig! Maar is gehaakt en dat verwachtte ik niet op Blij dat ik Brei. Ben op zoek naar breipatronen v dierenknuffels. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zijn schattig! Maar is gehaakt en dat verwachtte ik niet op Blij dat ik Brei. Ben op zoek naar breipatronen v dierenknuffels. 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Is er iemand die deze voor mij(n baby'tje) wil maken? :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...