Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 6 januari 2013

Wieke van Keulen

Graag herinner ik jullie aan a.s. zaterdag! Dan komt Wieke van Keulen van ca. 13.00 - 16.00 uur naar ons winkeltje en neemt een aantal van haar prachtige werkstukken mee!

We zetten stoelen neer zodat je lekker mee kan haken en breien (zolang het in de winkel past, hahaha!), vragen kunt stellen, mee kunt kijken. Ik ben zelf wel erg benieuwd naar een goede techniek van het inbreien (fair isle), die Wieke heeft toegepast op de prachtige Christel Seyfarth-shawl. Uiteraard kun je de patronen van Wieke deze dag ook bij ons kopen en wellicht vind je een mooi garen voor een van haar mooie shawls. 

Dit is het nieuwste ontwerp van Wieke, je vind het hier terug.


Ik heb er zin in, komen jullie ook? De koffie staat klaar!


10 opmerkingen:

 1. Dat wordt een hele gezellige middag weet ik uit ervaring. Voor mij te ver weg, helaas. Veel plezier.
  Groet Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je zo ver weg woont ( of dat ik te ver weg woon). Het wordt vast heel gezellig! Laat je iets weten op je blog, dan kan ik toch nog een beetje meegenieten.
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet glimlachen van de leuke reacties ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooOoo wat zou ik willen dat ik dichter bij woonde.
  Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat wordt vast en zeker heel gezellig! En toch is het ook voor mij te ver....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Uhhh, dat is twee keer. Ik pas gewoon op één stoel hoor ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...