Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 6 januari 2013

Wieke van Keulen

Graag herinner ik jullie aan a.s. zaterdag! Dan komt Wieke van Keulen van ca. 13.00 - 16.00 uur naar ons winkeltje en neemt een aantal van haar prachtige werkstukken mee!

We zetten stoelen neer zodat je lekker mee kan haken en breien (zolang het in de winkel past, hahaha!), vragen kunt stellen, mee kunt kijken. Ik ben zelf wel erg benieuwd naar een goede techniek van het inbreien (fair isle), die Wieke heeft toegepast op de prachtige Christel Seyfarth-shawl. Uiteraard kun je de patronen van Wieke deze dag ook bij ons kopen en wellicht vind je een mooi garen voor een van haar mooie shawls. 

Dit is het nieuwste ontwerp van Wieke, je vind het hier terug.


Ik heb er zin in, komen jullie ook? De koffie staat klaar!


10 opmerkingen:

 1. Dat wordt een hele gezellige middag weet ik uit ervaring. Voor mij te ver weg, helaas. Veel plezier.
  Groet Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je zo ver weg woont ( of dat ik te ver weg woon). Het wordt vast heel gezellig! Laat je iets weten op je blog, dan kan ik toch nog een beetje meegenieten.
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet glimlachen van de leuke reacties ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooOoo wat zou ik willen dat ik dichter bij woonde.
  Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dat wordt vast en zeker heel gezellig! En toch is het ook voor mij te ver....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Uhhh, dat is twee keer. Ik pas gewoon op één stoel hoor ;-)

   Verwijderen