Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 16 januari 2013

Snelle Annabelle

Wat een heerlijk winterweer! Vanmorgen viel hier nog een nieuw klein poederlaagje en nu schijnt de zon! En het blijft nog wel even zo....

Dus heb je nog zin om een snelle warme kol te maken? Dan kun je voor lekker dik garen natuurlijk bij ons terecht.


Deze prachtige kol vond ik bij Sea of Knits, een Engelstalig blog met wel een hele Nederladse nam voor deze kol : Snelle Annabelle. Wat een prachtige kol is dit! Gemaakt met 3 bollen Peru (we hebben een heleboel kleuren op voorraad) en naalden naalden 9.


Je vind het patroon van deze Annabelle hier. Er is nog een variant van deze kol:


Dit patroon vind je hier.3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...