Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 14 januari 2013

Petje

Heerlijk koud is het buiten! Denk nog maar eens aan die sombere regen terug....als het dan toch winter moet zijn, dan liever dit :-)

Maar wel fris aan de bol, en dit petje beschermt je baby tegen de koude:

Phildar 031 - nr 29 Pet

Je kunt hier de Nederlandse beschrijving vinden. Gebreid op naalden 3. Heb je liever een muts? Dan laat je de klep achterwege!

3 opmerkingen:

 1. danke om dit prachtig petjes-patroon te delen!!!
  Een warme-bollekes-dag voor jou

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig petje, jeanet, als ik een kleinkind had, begon ik meteen eraan! Bedankt voor de tip alweer!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk patroontje enig ! Dank altijd leuk voor cadeautje,,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...