Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 15 januari 2013

Polswarmers

Een hele lang tijd geleden blogde ik eens over polswarmers gemaakt van een sok en een kantje. Gisteren kreeg ik een mailtje van Jolanda, die vroeger in onze straat woonde maar nu verkast is naar het hoge noorden (en via mijn blog weet wat voor weer het in Arnemuiden is...). Zij gaf een eigen draai aan dit idee en maakte deze:Het idee van de granny-polswarmers komt uit het boekje "Granny Squares haken", deze zijn gemaakt van de grijze variant van de Invicta Color. Ze zijn helemaal trendy gemaakt met een breed kantje uit onze kast èn een "Zeeuws" knoopje. 

Je kunt dit idee terugvinden op het blog Knoopjesz-haken. Heerlijk warm, ook/juist voor binnen. En er staan nog meer leuke dingen op het blog!

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...