Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 10 januari 2013

Pompidom - pompidom - pompidom

Pompidompidompidom - eindelijk is het leuke garen Pompoleo binnen. Een draadje waar de pomponnetjes al in zitten! Met één strengetje maak je bijv. een hele vrolijk kolletje:


Het zit op strengen, waar je voor het breien even een bolletje van moet draaien.

Wat een grappig garen is dit! Breien op naalden 6-7 (maar 8 kan zeker ook), dus dat schiet lekker op. Het kost € 10,95 per streng (genoeg voor bovenstaand kolletje). Er zijn 8 kleuren van en op = op!5 opmerkingen:

 1. Heel erg grappig op die manier
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een leuke wol! Ik heb de kol op een rondbreinaald nr.8 gebreid, en wat ik het beste vond: hik was volgens het patroon binnen een dag af! En ik ben ècht niet snel. Een aanrader voor de komende koude dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk garen! Daar ga ik zeker iets mee uitproberen =D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat is dit leuk! Ziet er super uit.
  Veel plezier morgen met alle handwerksters en een fijn weekend toegewenst,
  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...