Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 9 januari 2013

SIBOL

In oktober blogde ik een keer over SIBOL, en we kregen verschillende grannies opgestuurd die Fiona tot mooie dekens maakte. Hier zijn ze:

Zoveel verschillende vierkantjes tot één geheel!
Binnenkort gaan ze naar Sue van SIBOL, die ze weer gaan verdelen onder ouderen in Engeland.

Wil je eens kijken wat een verschillende dekens er al zijn gemaakt? Kijk eens op het archief van Sibol. En wil je inspiratie voor verschillende granny squares? Dan moet je beslist gaan kijken bij Jacqueline van Knutseldekentje. Zij maakte vorig jaar 366 grannies (voor elke dag een) en maakt daar nu een geweldig mooie deken van:


Zóveel verschillende grannies bij elkaar en heel vaak met een link naar een patroon! Wat een prestatie!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...