Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 2 januari 2013

Breiclub

Morgen beginnen we weer enthousiast met onze breiclub! Elke 1e en 3e donderdagavond van de maand komen we met een flinke club vrouwen bij elkaar (maar mannen zijn ook welkom!) en gaan we lekker breien, haken, lachen, kletsen en elkaar op weg helpen en inspireren!


Waar?
In de gemeenschapsruimte van de Arnehoeve (Dokstraat – tegenover de Rabobank)
Wanneer?
Op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur (1e en 3e donderdag van de maand)
Data: 3 en 17 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april, 2 en 16 mei, 6 en 20 juni.


Kosten?
€ 2,00 per avond, excl. koffie of thee (50 cent per kopje)We hebben elkaar een tijdje niet gezien, dus ik ben erg benieuwd wat iedereen weer heeft gemaakt!Ter inspiratie nog dit leuke mutsje!

Eerder blogde ik al over dit mutsje, je vindt het basispatroon bij Vicarno's mama - als je 'm wat groter wilt maken dan meerder je iets langer door! Het mutsje is gehaakt van Noorse wol Colour, de bloem is van acryl. Een patroon voor een grote bloem vind je bij Grietje Karwietje.
6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Arnemuiden, Zeeland! En in Veere is er ook eentje - elke dinsdagmiddag. En vast nog veel meer!

   Verwijderen
 2. Wat zou ik graag daar tussen zitten... het kan helaas niet want ik woon in een ander deel van het land. Ik ga iedere maand hier in de buurt naar een breicafé waar het ook heel leuk is.
  Wat is die muts prachtig! Veel plezier op de breiclub.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gezellig, ik wou dat ik dichterbij woonde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat ik zo ver weg woon, het lijkt me heel gezellig. Toch maar eens kijken of er hier in de buurt ook zoiets is.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...