Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 30 januari 2013

Cocoon

Bij Joke van Lindevrouwsweb zag ik net deze leuke link!Deze lieve baby-cocoon komt van Met stip gehaakt, je kunt het patroon kopen via Ravelry of Etsy.

Ik blogde al meer over deze hartjes-steek, je kunt het terugvinden hier en hier. Bij Charami vind je een Nederlandse beschrijving van deze hartjes-steek.

3 opmerkingen:

 1. Ohhh, dat ziet er lief uit!
  Mijn kleindochter is al 8 maanden dus een beetje groot voor zo'n cocoon.
  Maar ik vind hem wel hartstikke leuk!

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend lief, dat cocoontje!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk om mijn patroontje hier tegen te komen :-)
  Je hebt een superleuk en lekker uitgebreid blog!

  Groetjes Natasja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...