Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 31 januari 2013

Zo duf

Tjonge wat ben ik vandaag duf! Gewoon niet lekker, zere keel, hoesten, hangen en wurmen en overal spierpijn. Ik wou dat ik nu bij een aardige baas werkte die zei: Meid, ga maar een paar dagen in de ziekte-wet! Maar ja, eigen baas - dus lekker stug doorgaan.....

De inspiratie voor ideeën is er dan ook vandaag even niet - misschien komt het nog. Dus zocht ik ergens een ideetje-zonder-patroon. Maar misschien kun je met dit plaatje zelf ook wel aan de slag.

Deze is goed voor een melige bui:

Monster Shark - Dusty Blue- for your Soda Can- was featured in ImbibeMagazine.com
voor rond een blikje!

of een appel:
SharkApple Sleeve Cozy

een bierflesje:
Beer Bottlenose Shark Cozy

Ik vond ze op deze Etsy-site, waar ze kant en klaar te koop zijn. Dus geen patroon - zelf verzinnen!

7 opmerkingen:

 1. Wat vervelend, die dufheid enz. Ik hoop voor je dat je niet een slachtoffer wordt van de griepepidemie. Ik hoor dat halve klassen ziek zijn :-(.
  En dat je nu met je keelpijn haaien met scherpe tanden zoekt om met ons te delen kan ik me wel voorstellen. Het is wel een heel geinig ontwerp.
  Beterschap Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laten we hopen dat je je morgen weer wat minder duf voelt!
  Knap dat je toch nog een bericht hebt gemaakt.
  Groet van Karien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeeeeel veel beterschap hoor!! Ik moest in ieder geval wel heel erg hard lachen van die duffe breiseltjes.. kon ik goed gebruiken :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè bah Jeanet! Ik hoop dat je snel opknapt, beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap!
  Dit zijn leuke ideetjes voor een surprise.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wat een leuke ideetjes!
  Beterschap, ik hoop dat het morgen weer beter gaat!

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach Jeanet, zal ik je een dagje komen helpen? ;) Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...